Bloemen

Sugar flower

Handgemaakte Eetbare Bloemen

Romantisch, modern of juist fantasierijk. Een bruidstaart kan in verschillende stijlen gedecoreerd worden. Handgemaakte eetbare bloemen zijn bij uitstek geschikt om als versiering te dienen. Elke bloem brengt ten slotte een eigen sfeer met zich mee. Bruidsparen denken vaak goed na over de keuze van bloemen voor in het bruidsboeket. Waarom zou je deze keuze niet laten terugkomen op jullie bruidstaart?

Om deze bloemen te maken gebruik ik suiker, ouwel (eetbaar papier) en/of chocolade. Ook maak ik suikerbloemen en ouwelbloemen op draad en bewerk deze met verschillende gereedschappen voor een realistisch resultaat. Voor een natuurlijke uitstraling worden de bloemen gekleurd, samengebonden en tenslotte glanzend gemaakt of gedust. Het eindresultaat is een zeer mooie bloem die jarenlang bewaard kan worden. Een mooie herinnering aan een bijzondere dag!

Alle bloemen worden gemaakt volgens de eisen die aan voedselveiligheid zijn gesteld, maar zijn niet altijd bedoeld om op te eten vanwege het gebruikte draad en de bloemtape.